fimmtudagur, 13. desember 2007

If Only You Knew the Rain...

Austin, Teksas'tan güzel bir grup var bu aralar aklımda çalıp duran: Balmorhea. Grup 2006 yazında kurulmuş ve güzel sesleri bir araya getirip, hayatta karşımıza çıkabilecek anlamlı şeyleri bize hatırlatan şarkılar yapıyorlar.

Grupla aynı ismi paylaşan ilk albümleri Nisan 2007'de piyasaya sürülmüş. Fonda yağmur varken kaydedilmiş bir şarkıları var Attesa diye. O kadar büyüleyici ki, sadece 30 saniyesini dinleyip grubun tüm şarkılarına sahip olmak isteyeceğinizden eminim. Güzel şeyleri elde etmek biraz araştırma gerektirir diye düşünüp, albümü bir yerlerden edinme işini size bırakıyorum. Tüm olarak dinleyebileceğiniz bir şarkılarını da buraya drop ediyorum.

Yeni albümleri "River Arms" için verilen çıkış tarihi ise Şubat 2008. Söylenene göre her hafta myspace sayfalarına bu albümde yer alabilecek şarkılarını yüklüyorlarmış. Birkaç sene önce bana musallat olmuş Kentucky'den çıkan Rachel's vakasından sonra Teksas'lı Balmorhea bu kışımın en belirgin gruplarından olacak gibi. Grubun myspace sayfalarında Influences başlığı altına yazdıkları "Egon Schiele" ismi ise feci halde Rachel'sın "Music for Egon Schiele"'sini anımsatmıştı zaten. Neyse, velhasıl bu grubu şiddetle tavsiye ediyorum. Soğuk tüketiniz.

1 ummæli:

Mert Sahbaz sagði...

hepimizin adı sigurrós olsa!